Dameskleding

Dameskleding: Kleding op maat gemaakt

van plaatje tot werkelijkheid.
Dameskleding: kleding op maat gemaakt van plaatje tot werkelijkheid
Kunt U in de modezaken niet slagen of U kunt zelf geen kleding maken en wilt u toch exclusieve maatkleding dragen? U kunt bij mij terecht voor dames kleding op maat gemaakt. Bv. colbert, jurk, top, korset, pantalon enz. U kunt deze kleding laten maken naar u eigen smaak en ideeën. Heeft U een plaatje van een kledingstuk, dat U graag wilt hebben, maar U kunt het nergens kopen, dan kan ik deze kleding op maat maken. Ook een eigen idee, kan ik voor U uitwerken. Tevens kan ik U adviseren wat betreft styling en kleurgebruik.

Dameskleding: kleding grote maten en positiekleding.


Bent u op zoek naar dames kleding grote maten of zwangerschapskleding dan kan ik ook uw wensen omzetten in maatkleding.

Dameskleding: Maatpak, klassiek dames kostuum.


Heeft u bijvoorbeeld voor uw beroep een klassiek dames kostuum nodig. Maar U wilt een maatpak dat perfect zit en het liefst in de snit van uw favoriete pakje dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Een dames kostuum op maat dat perfect zit en in de juiste stijl en kleur, geeft U meer zelfvertrouwen en een krachtige uitstraling.

Dameskleding: Kleding op maat gemaakt, hoe ga ik te werk.


Als u dameskleding op maat laat maken wordt eerst in een vrijblijvend gesprek het idee en de mogelijkheden besproken. Dan kan ik ook meteen de maten nemen die nodig zijn om een grondpatroon te maken. Dit grondpatroon maak ik dan van katoen. Dit gaan we dan afpassen. Hierop maken we de belijning die wij wensen. U kan dan meteen zien hoe het ontwerp gaat worden en bijvoorbeeld aangeven of de halslijn, decolleté diepte of grootte van de kraag anders moet zijn.

Als u het wenst kan bovenstaande in een afspraak gerealiseerd worden.

Om tot een perfecte pasvorm te komen maak ik gebruik van de mouleertechniek. Deze techniek wordt onder meer gebruikt in de ateliers van de grote mode ontwerpers. Hierbij wordt het definitieve patroon op het lichaam van de klant gevormd tot een perfect passende dameskleding. Als het grondmodel naar ieders wens is wordt het kledingstuk in de definitieve stof gemaakt. Er zijn altijd meerdere pasafspraken nodig voor een perfect eindresultaat.

Dameskleding laten maken: klik op de foto’s om te vergroten.