Trouwjurk laten maken

Of het nu een Klassiek, alternatief of trendy trouwjurk is. Uw droom trouwjurk laten maken, op maat en naar uw wensen en ideeën. Wilt u liever geen trouwjurk laten maken maar een dames trouwpak, ook dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Trouwjurk laten maken: Alles is mogelijk.

*) trouwjurk lang of kort
*) dames trouwpak
*) trouwjurk in kleur
*) positie trouwjurk voor zwangere bruid
*) trouwjurk grote maten voor een maatje meer.

trouwjurk laten maken waarin een stuk van moeders trouwjurk in is verwerkt

Trouwjurk laten maken: Hoe ga ik te werk.


In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we samen uw wensen en ideeën. Hierbij wordt ook gekeken naar vorm, materiaal en kleur en of dat bij uw uiterlijk en persoonlijkheid past. Ook meten we uw maten op. Dit scheelt een keer komen als u later besluit om de bruidskleding te laten maken.

Vervolgens wordt er van paskatoen een proefmodel gemaakt. Voor een goede pasvorm is het van essentieel belang dat u bij het afpassen van het proefmodel, nieuwe goed zittende, lingerie draagt.
trouwjurk laten maken met vetersluiting
Het proefmodel geeft een duidelijk beeld wat betreft de pasvorm en de vorm van de trouwjurk. In deze fase is er nog veel bespreekbaar. Zoals de decolleté, rokwijdte, belijning enz.

Als het proefmodel naar ieders wens is wordt de bruidsjurk in de definitieve stof gemaakt. Er zijn altijd meerdere pasafspraken nodig voor een perfect eindresultaat. Doordat U de jurk vaker kan passen dan in de bruidswinkels ziet U de jurk in verschillende stadia. Dit wordt als zeer positief ervaren.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het laten maken van trouwjurken of dames trouwpakken, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Tel: 0573 451343

Trouwjurk laten maken: klik op de foto’s om te vergroten.