Trouwjurk vermaken of verstellen

Betaalbare Trouwjurken of gelegenheidskleding.

Trouwjurk vermaken? Als aanstaande bruid kun je via internet kiezen uit een groot aanbod van goedkope, betaalbare trouwjurken. 

Ook tweedehands trouwjurken zijn via internet te verkrijgen. Maar wat als de trouwjurk of gelegenheidskleding u niet perfect past of niet smetteloos is. De oplossing is om de trouwjurk te laten verstellen.

Couture Anneke: Trouwjurk vermaken.

bruidsjurk verstellen
Wanneer deze trouwjurk u niet perfect past, maak dan bij mij een vrijblijvende afspraak om te kijken naar de mogelijkheden om de trouwjurk te vermaken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld het op lengte maken van de trouwjurk, het innemen of uitleggen van de bruidsjurk. Kom dus tijdig met uw trouwjurk naar mijn atelier om de mogelijkheden te bespreken. Een gerustgestelde bruid, die weet waar ze aan toe is, kan beter genieten van de voorbereiding op haar grote dag.
trouwjurk vermaken
Ook kunt u uw trouwjurk vermaken tot een jurk met een totaal ander uiterlijk. Bv een strapless jurk voorzien van een halter. Of de trouwjurk zodanig aanpassen dat u de jurk voor een andere gelegenheid kunt gebruiken. Een andere mogelijkheid is om een saaie witte jurk mooier te maken door er (gekleurd) kant op te zetten. En de trouwjurk vermaken tot doopjurk of hemeltje voor boven een wieg is ook een van de mogelijkheden. Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak om te kijken naar de mogelijkheden om de trouwjurk te vermaken.

Couture Anneke: Avondkleding en gelegenheidskleding vermaken.

Wanneer uw avondjurk of galajurk u niet perfect past, kunt u ook hiervoor bij mij terecht om deze jurk te laten vermaken. De avondjurk een ander uiterlijk geven is ook mogelijk. Bv de jurk voorzien van een halter. Ook het aanpassen van de gelegenheidskleding van de moeder van de bruid(egom) bent u hier op het goede adres.

Trouwjurk vermaken of verstellen: klik op de foto’s om te vergroten.