zelf trouwjurk maken

Zelf trouwjurk maken, hoe komt u aan een trouwjurk patroon?

Zelf trouwjurk maken, voor uzelf of voor uw dochter! Ik kan voor u een passend trouwjurk patroon maken. Komt U van ver, dan is dit geen probleem want met één bezoek aan mij heeft U een passend patroon, geheel naar Uw wensen.

Werkwijze voor het laten maken van een trouwjurk patroon.


Eerst neem ik Uw maten op. Daarna ga ik van katoen een top maken. Deze top trekt U aan. Nu kan ik op Uw lichaam de top verder af mouleren, zodat het U perfect past. U kunt dan direct zien hoe U de top zal staan. Zo kunt U, bijvoorbeeld, ook beter aangeven hoe diep Uw decolleté moet worden. Van deze katoenen top maak ik een patroon. Afhankelijk van het model wordt de rok eraan vast getekend.
U krijgt dan een patroon helemaal op Uw lichaam gemaakt. Het patroon van de trouwjurk wordt U toegestuurd.

Advies bij zelf trouwjurk maken.

Als U moeilijkheden ondervindt bij het maken van de bruidskleding of bij het afpassen, dan kunt U altijd een afspraak maken voor advies op maat. Tel: 06 30139840

Wilt U zelf trouwjurk maken voor uzelf of Uw dochter? Anneke Smeets Couture voor een perfect passend trouwjurk patroon.
Hallo Anneke,

Hierbij dan eindelijk een paar foto’s van Gonnie en Daniël van 4 juni. Het heeft even geduurd, maar hier zijn ze dan.
Het is een mooie geslaagde dag geworden. Mede door jou. De jurk is precies geworden zoals ze het wilde. De rok is nog helemaal anders geworden dan jij getekend hebt. Wel heb ik door ons bezoek bij jou veel geleerd en heb dus zelf de rok aan kunnen passen zonder dat ik in de problemen gekomen ben.
Patronen voor maatkleding, trouwjurken, bruidskleding en avondjurken op persoonlijke maten.

‘s Avonds heb ik de sleep aan de binnenkant opgenomen met een aantal lussen waardoor er een dubbele rok achter ontstond die op de zelfde lengte was als de strakke rok.
Nogmaals bedankt.

Groetjes,
Teda